Michel Dal

Tandarts Michel Dal is een gedreven tandarts die zich onder meer gespecialiseerd heeft in Bio Tandheelkunde. Zo kunt u in alle vertrouwen uw behandeling aan Michel Dal toevertrouwen.

Kwaliteit

Kwaliteit is een sleutelwoord in de relatie met de patiënt. Onze specialisatie in de Bio Tandheelkunde biedt u de garantie dat wij gebruik maken van materialen en vullingen die niet schadelijk zijn voor patiënt en arts. Via bijscholing blijft Tandarts Dal op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Patiëntenzorg

Patiëntenzorg is een ander thema dat centraal staat bij Tandarts Dal. Door te luisteren naar de vragen, de ervaringen en problemen van de patiënt kunnen we de juiste diagnose stellen en starten met een individuele behandeling op maat. Zo krijgt u gegarandeerd de juiste aanpak van uw aandoening.

Totaalaanpak

Bij Tandarts Dal wordt gekozen voor een behandeling van de volledige mond. Hierbij is regelmatig contact een must in het kader van preventie. Tijdens deze controlemomenten wordt zowel visueel als door middel van RX-foto’s een inschatting gemaakt. Op dit moment wordt ook een grondige reiniging voorzien.

Welkom bij Michel Dal

Op wat kun je rekenen bij Tandarts Dal?

Tandarts Michel Dal in zijn praktijk

Advies

U kunt bij Tandarts Dal eveneens terecht voor persoonlijk advies. Met de raad van uw tandarts kunt u bij uw apotheek de geschikte producten bekomen om uw mond en gebit in optimale conditie te behouden.

Behandelingen

U kunt bij tandarts Michel Dal terecht voor alle tandheelkundige zorgen. Dit omvat onder meer algemeen tandheelkundige ingrepen, implantaten en esthetische tandheelkunde. Maar ook kindertandheelkunde, parodontologie en orthodontie.

Kinderen

Wij raden aan om vanaf de leeftijd van 2 à 3 jaar regelmatig op bezoek te komen met de kinderen. Zo blijft het melkgebit langer intact en zorgen we ervoor dat het volwassen gebit in de beste omstandigheden zijn plaats krijgt.

Bijscholingen

Wij scholen ons regelmatig bij zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken binnen de tandheelkunde. Zoals hoger vermeld kadert ook de Bio Tandheelkunde hierin.

Afspraken

Wij proberen uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wachten is voor niemand aangenaam. Vermijd stress en  maak een afspraak. Zo kan Tandarts Dal u in de beste omstandigheden ontvangen en behandelen.