Info Praktijk

Alle afspraken voor consultaties verlopen online (meer info op de pagina “Afspraken”) of tijdens de voorziene contactmomenten telefonisch op nummer 03 440 41 46.

Afspraak maken

U kunt elke weekdag een afspraak maken behalve op donderdag. Hiervoor gebruikt u de online inschrijvingspagina of neemt u tussen 9 en 11 telefonisch contact met onze praktijk.

In dringende gevallen kunt u me bereiken op nummer 0472 59 23 32

Uurrooster

U kunt op volgende momenten een afspraak vastleggen:

 • Maandag van 13 uur tot 17 uur
 • Dinsdag van 14 uur tot 18 uur
 • Woensdag van 9 uur tot 11 uur
 • Woensdag van 14 uur tot 17 uur
 • Vrijdag van 9 uur tot 11 uur

Afwezigheid – Vakantie

Contacteer volgende collega’s bij afwezigheid of bij vakantie:

 • Tandarts Guy Van Ael
  Lodewijk Gerritslaan 3, 2600 Berchem
  03 2810708
 • Tandarts Jan
  Kruishofstraat 140 A, 2610 Wilrijk
  Tel.: 03 827 45 42

De afsprakenmodule: handig en altijd beschikbaar!

Bekijk hier een demoversie van de afsprakenmodule. Klik op de kalender en kies een datum om de werking van de module te testen! Opgelet: zolang u niet geregistreerd en ingelogd bent, krijgt u een foutmelding.

Patiënten info

In de praktijk kun je terecht voor:

1. Algemene tandheelkunde

Het verhelpen van tandpijn door middel van tandheelkunde maar natuurlijk ook preventie en advies. Alle ingrepen zijn mogelijk van het vullen van gaatjes tot het verwijderen van een onherstelbare tand.

2. Jaarlijkse revisie

We raden sterk aan om een jaarlijkse controle vast te leggen waarin een grondig nazicht van het gebit aan bod komt. Op dat moment staan we ook in voor een grondige mondreiniging.

3. Samenwerkingsverbanden

Sommige ingrepen worden beter door gespecialiseerde artsen of in een gespecialiseerd instituut uitgevoerd. Wij beschikken over een ruim netwerk van collega’s specialisten (orthodontisten, paradontologen enz.) die u elk op hun domein bijzondere diensten kunnen verlenen.

4. Bio Tandheelkunde

Tandarts Dal is gespecialiseerd in Bio Tandheelkunde. Hij volgde de nodige opleidingen in dit nieuwe domein en kan zo op een biologische verantwoorde manier tandheelkundige diensten verstrekken.

5. Mondreconstructie

U kunt bij ons terecht voor de planning en een bestek voor een totale heropbouw van de mond. Dit omvat mondprotheses, plaatsen van bruggen en/of implantaten.

6. VVT – Mijn tandarts

Veel informatie is beschikbaar op de pagina Patienteninfo van Michel Dal, gelinkt aan de website www.mijntandarts.be. Deze pagina biedt een schat aan info die u in staat stelt om zelf in te schatten of een tandartsbezoek nodig is of niet. Bij twijfel, contacteer Tandarts Dal.